Skip to content
Hilma’s Keuken Logo
  • Home
  • Onze mogelijkheden
  • Workshops
  • Recepten
  • Contact
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • FacebookVolg Hilma's Keuken via Facebook
gepaneerde tofu driehoekjes
  • Bekijk grotere afbeelding

gepaneerde tofu driehoekjes

Voorbereiding: 20 minuten

Bereiding: 5 minuten

Totaal: 25 minuten

Categorie: 20-40 minuten, Hoofdgerecht

4 personen

gepaneerde tofu driehoekjes

Ingrediƫnten

  • 200 gram tofu
  • 3 eetlepels tamari of andere sojasaus
  • tarwemeel
  • 2 eieren
  • paneermeel of panko
  • 4 eetlepels hi-oleic of wok olie

Bereiding

  1. Snij de blok tofu in 6 stukken
  2. Maak hier nu driehoeken van (12 stuks)
  3. Marineer de tofu minimaal een half uur in de tamari
  4. Zet 3 borden neer, 1 met het meel erop, 1 met een ei en 1 met paneermeel
  5. Klop het ei goed los
  6. Rol de driehoekjes door het meel, dan door het ei en daarna door de paneermeel
  7. Klop het tweede ei goed los
  8. Rol de driehoekjes nog een keer door het ei en door de paneermeel
  9. Bak de driehoekjes rondom bruin in een bodempje olie

Notities

Deze tofu driehoekjes kun je ook glutenvrij maken door boekweitmeel te gebruiken, en maispaneermeel.

6.4.4
Copyright Hilmas Keuken

Hilma van Rozendaal2020-07-10T05:41:23+00:0020-40 minuten, Hoofdgerecht|

Leuk? Deel deze post via social media!

facebooktwitterlinkedinwhatsapppinterestE-mail
Copyright 2019 - Hilma's Keuken | Design by GET TO THE PO!NT
Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring
Deze website gebruikt cookies om goed te kunnen functioneren en je ervaring te verbeteren. Klik op 'JA' wanneer je goed functionerende site wilt gebruiken. Je kunt de cookies ook afwijzen of meer informatie hierover lezen in de Privacyverklaring.

JA NEE Privacyverklaring
Privacy & Cookies Policy
Noodzakelijk Altijd ingeschakeld