Laden Evenementen

Een wandeling in de natuur, maar dan net een beetje anders!

In de natuur zijn veel eetbare bloemen, kruiden en vruchten te vinden. Vaak lopen we er aan voorbij, of er overheen, we noemen het onkruid. Je zult verbaasd zijn wat je er op culinair gebied mee kunt!

We verzamelen bij Hilma’s Keuken en maken kennis met elkaar onder het genot van een kop kruidenthee en iets lekkers. En daarna gaan we op pad.

Al wandelend in een prachtig park gelegen in hartje Schijndel, vertel ik over de eetbaarheid van de diverse planten die we tegenkomen. We gaan kruiden verzamelen en daarbij gaan we kijken, ruiken en proeven zodat je enkele planten leert herkennen.

Hierna  gaan we  de kruiden verwerken in smakelijke gerechten van het seizoen, zoals bv. soep,  onkruidpesto, salade, toetje en non-alcoholische kruidendrankjes.

We dekken de tafel met al dit lekkers en gaan samen  genieten van onze zelfgemaakte hapjes.

Na deze kruidenworkshop kijk je met andere ogen naar je omgeving. Je ziet geen onkruid meer, maar lekkere hapjes in de berm.

Deze workshop  is ook te boeken als teamuitje of met een familie/vriendengroep, vanaf 8 personen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant