Laden Evenementen

 

Een wandeling in de natuur, maar dan net een beetje anders!

 

Het is nog vroeg in het jaar, maar in de natuur zijn alweer  de eerste kruiden te vinden. Vaak lopen we er aan voorbij, of er overheen, we noemen het onkruid. Je zult verbaasd zijn wat je er op culinair gebied mee kunt!

We verzamelen bij Hilma’s Keuken  en maken kennis met elkaar onder het genot van een kop kruidenthee en iets lekkers. En daarna gaan we op pad.

Al wandelend in een prachtig park gelegen in hartje Schijndel, vertel ik over de eetbaarheid van de diverse planten die we tegenkomen. We gaan kruiden verzamelen en daarbij gaan we kijken, ruiken en proeven zodat je enkele planten leert herkennen.

Hierna  gaan we  de kruiden verwerken in smakelijke gerechten van het seizoen, zoals bv. soep,  onkruid pesto, salade, toetje en non-alcoholische kruidendrankjes.

We dekken buiten de tafel met al dit lekkers en gaan samen  genieten van onze zelfgemaakte hapjes.

Na deze kruidenworkshop kijk je met andere ogen naar je omgeving. Je ziet geen onkruid meer, maar lekkere hapjes in de berm.

Denk  aan wat warme kleding, het kan nog fris zijn zo vroeg in het jaar!

Deze workshop  is ook te boeken als teamuitje of met een familie/vriendengroep, vanaf 8 personen.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Culinaire kruidenwandeling Maart
37,50