Laden Evenementen

Een wandeling in de natuur, maar dan net een beetje anders!

Zomertijd! In onze omgeving groeien nu veel bloemen, kruiden en vruchten die eetbaar zijn. Vaak lopen we er aan voorbij, of er overheen, we noemen het onkruid. Je zult verbaasd zijn wat je er op culinair gebied mee kunt !

Al wandelend op een prachtige locatie in hartje Schijndel valt er voldoende te ontdekken. Er is veel eetbaars te vinden, maar ook weer niet alles is eetbaar!

Hoe herken je de planten, waar pluk je ze, en hoe kun je ze verwerken tot lekkere hapjes. We gaan ruiken, kijken, voelen, horen en proeven, zodat je wat planten leert herkennen.

Hierna  gaan we  de kruiden verwerken in smakelijke gerechten van het seizoen, zoals bv. soep,  onkruid pesto, salade, toetje en non-alcoholische kruidendrankjes.

We dekken de tafel met al dit lekkers en gaan samen  genieten van onze zelfgemaakte picknick.

Na deze kruidenworkshop kijk je met andere ogen naar je omgeving. Je ziet geen onkruid meer, maar lekkere hapjes in de berm.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant