Laden Evenementen

Variëren  met granen.

Granen: ze zijn enorm veelzijdig in gebruik, en op alle momenten van de dag in te zetten.    Tarwe en spelt kennen we wel, maar er zijn zoveel meer soorten: bv. kamut, eenkoorn, freekeh. En er zijn diverse granen en pseudo-granen die je ook kunt gebruiken als je gluten niet goed verdraagt. Denk aan quinoa, gierst, teff, haver,  amaranth of boekweit.

In deze workshop krijg je een stukje theorie over de diverse soorten granen, en over de verwerking ervan. We gaan granen combineren met de  heerlijke smaken van de herfst, zoals pompoen, biet, kool en andere herfstgroenten en kruiden.

We gaan hiervoor eerst onze eigen groenten oogsten bij de Biologische Pluktuin.

Daarna gaan we naar Hilma’s Keuken. We  verwerken  verschillende soorten granen, met en zonder gluten, tot smakelijke gerechten. En  gaan daarna gezamenlijk aan tafel om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Na aanmelding ontvang je de lokatie van de Biologische Pluktuin, waar we deze workshop starten met oogsten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant