Laden Evenementen

koken met de Vega Checklist

We zitten nu aan het eind van de winter, de eerste voorjaarsgroenten en kruiden dienen zich al aan.

Hoe stel je hier een smakelijke vegetarische maaltijd mee samen, waar let je op zodat je toch je nodige voedingsstoffen binnenkrijgt

Wanneer je nog niet zo lang bezig bent met vegetarisch koken, kan het nogal een zoektocht zijn om een maaltijd te bereiden, die smakelijk is en er ook nog eens aantrekkelijk uitziet. Of misschien wil je gewoon wat inspiratie opdoen, nieuwe vegetarische recepten uitproberen.

Om een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten met voldoende voedingswaarde, hebben we hiervoor een handig hulpmiddel: de Vega Checklist.    Met deze lijst  leer je op een gemakkelijke manier om ingrediënten en smaken te combineren.

Aan de hand van deze Vega Checklist gaan we een uitgebreide maaltijd samenstellen, waarbij we pure gerechten maken, met veel kleur en smaak. Voor- en hoofdgerecht, salade en dessert. Om daarna samen aan tafel te gaan genieten van al dat lekkers.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant