Laden Evenementen

Oogsten in de Biologische Pluktuin & koken bij Hilma’s Keuken

We starten bij Hilma’s Keuken en na de kennismaking vertrekken we naar de Biologische Pluktuin. We gaan  hier onze groenten en kruiden verzamelen. Bij terugkomst laat ik jullie kennismaken met de Vega checklist*, deze lijst helpt  je om op een gemakkelijke manier je vegetarische maaltijd samen te stellen. Je kunt de lijst in elk seizoen gebruiken en aanpassen aan de groenten en fruit die op dat moment beschikbaar zijn. We kijken naar vegetarische, maar ook naar veganistische gerechten.

En hierna gaan we koken: soep, hoofdgerecht met salade en een toetje. Om daarna samen aan tafel te gaan en te genieten van onze maaltijd.

Om rekening mee te houden: op zaterdag is het weekmarkt, ik woon in een blauwe zone en is het druk met parkeren. Je kunt je auto gratis parkeren in de parkeerkelder in de Mieke de Brefstraat. Als je dan richting Pompstraat loopt, zit Hilma’s Keuken op de hoek.  Dit is 3 minuten lopen.

 

 

Vega checklist *  inbegrepen, de recepten krijgen jullie later doorgestuurd.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant