Laden Evenementen

In de zomer hebben we een grote keuze aan regionale groenten en kruiden.
Er is een divers aanbod van seizoensgroenten, zoals boontjes, andijvie, courgettes, aubergines, tomaten, pepers, verschillende soorten sla en misschien al de eerste najaarsgroenten zoals pompoen en knolselderij. We combineren dit met mooie granen en eiwitproducten, zoals seitan, tofu of tempeh.
Ook is er een grote diversiteit aan wilde en gecultiveerde kruiden die we kunnen oogsten, en wat denk je van typische zomerfruit zoals appels, peren, pruimen en bramen voor in een toetje of een frisse salade.
Hoe stel je hier een smakelijke vegetarische maaltijd mee samen, waar let je op zodat je de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt.
Het kan nogal een zoektocht zijn om een maaltijd te bereiden, die smakelijk is en er ook nog eens aantrekkelijk uitziet. Of misschien wil je gewoon wat inspiratie opdoen, nieuwe vegetarische recepten uitproberen.
Om een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten met voldoende voedingswaarde, hebben we een handige voedingswijzer: de Vega Checklist. Met deze lijst als leidraad kun je op een gemakkelijke manier ingrediënten en smaken combineren.
We  starten met een kop soep, en gaan daarna een maaltijd samenstellen, waarbij we pure gerechten maken, met veel kleur en vol van smaak. Voor- en hoofdgerecht, salade en dessert. Om daarna samen aan tafel te gaan genieten van al het lekkers wat deze zomer ons biedt. De recepten die we gebruiken en de Vega Checklist krijg je na de workshop mee naar huis.

In verband met de corona maatregelen: deelname van maximaal 4 personen.

NOG 1 PLEK VRIJ!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant