Laden Evenementen

Na het prille groen van de lente, is het nu de beurt aan de zomer!

Een explosie van groenten recht van het land, zoals nieuwe aardappelen, boontjes, kolen, raapjes, venkel, broccoli en diverse slasoorten. Veel soorten kruiden groeien er nu, gekweekt of in het wild. Ook rood zomerfruit, zoals aardbeien, frambozen en bessen om mee te spelen in onze salades en desserts zijn volop verkrijgbaar.

Ben jij ook benieuwd hoe je daar een smakelijke, kleurrijke vegetarische maaltijd mee maakt? Waarbij je ook nog eens volwaardige voedingsstoffen binnenkrijgt? Hiervoor hebben we een handig hulpmiddel: De Vega Checklist.

Aan de hand van deze lijst gaan we een uitgebreide maaltijd samenstellen, waarbij we pure zomerse gerechten maken, met veel kleur en smaak. Naast groenten en fruit gebruiken we granen, peulvruchten en zuivel in onze gerechten.

We maken voor- en hoofdgerecht, salades en een dessert met veel fruit. En daarna gaan we samen aan tafel om al dit lekkers te proeven.
Recepten en vega checklist gaan mee naar huis, zodat je thuis ook kunt experimenteren met nieuwe gerechten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Titel

Ga naar de bovenkant