Onze mogelijkheden

Kookcyclus ‘Passie voor Vega!’

Ben jij ook zo geïnteresseerd in de vegetarische (biologische) keuken? en weet je soms ook niet wat nu weer te maken en hoe? In 4 workshops gaan we ons verdiepen in de vegetarische keuken. Je krijgt een schat aan informatie over diverse onderwerpen en we gaan natuurlijk uitgebreid koken. elke workshop sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd, om al dat lekkers te proeven.

Losse workshops (open inschrijving)

Tijdens de workshops met een open inschrijving kook je samen met anderen die ook een passie voor de vegetarische keuken hebben. We koken met een kleine groep van 5 tot 8 deelnemers en gaan daarna samen aan tafel.

kruidenwandeling

Kruidenwandeling

Het voorjaar is een mooie periode om op zoek te gaan naar wilde planten. Ze worden vaak gezien als onkruid, maar kunnen een smakelijke aanvulling op je voeding zijn. We gaan kruiden verzamelen en verwerken al dit lekkers in een picknick.

Kom je liever met een eigen groep?

Dat kan natuurlijk ook! Bijvoorbeeld een kookworkshop voor 3-4 personen, gevolgd door een etentje samen met partners en/of vrienden. Zij schuiven aan met 50% korting. Er zijn diverse mogelijkheden voor groepen tot 8 personen. Voor grotere groepen zijn er externe opties. 

Informeer naar de mogelijkheden

Workshops

Bekijk alle workshops